Alkaa ottaa jo päähän kun menen koirani kanssa ulos pusikoista hyökkää naperolauma. Koirani joka on pienikokoinen ja hellyyttävä ruttuturpa tykkää kyllä jonkin aikaa olla halattavana mutta sitten rupeaa vinkumaan.Siinä vaiheessa jatkan matkaa mutta viimeaikoina on yksi saamarin napero ruvennut seuraamaan, ei usko vaikka sanon että jatketaan matkaa, ilmeisesti luulee sen tarkoittavan myös itseään. Yksi päivä napero seurasi alaovelle asti ja kun pysähdyin kaivamaan avaimia taskusta se kysyi että mikä on mun ovi!! Siinä vaiheessa tuli mieleen että onkohan nassikalla nyt ihan kaikki muumit laaksossa...

Seuraavan kerran kun se kersa seuraa niin sanon et juu tuu vaan kylään. Sitten pelataan vaikka monopolia,leikitään naamiaisia,katotaan pari kauhuleffaa, syötän sille kaikkea mahdollista mässyä sokerihumalaan asti ja lähetän kotiin kirjeen kanssa jossa seisoo:

Hyvä huoltaja.

Kannattaisi opettaa pikku nassikallenne ettei kannata kaikille tuntemattomille kertoa elämän tarinaansa/missä asuu/missä vara-avainta pidetään yms. Nassikka voi myös kysellä mikä on anus, HIV, c-hepatiitti ja dildo.

Kiitos ja hyviä painajaisia.

Ps.nassikan pikkupöksyjä ei enää löytynyt leikkituokion jälkeen, ei kai haittaa.